top of page

Stella är vår första franska bulldogg och tog oss med storm! Stella bor hos min bror Sven till vardags, men hänger hemma hos oss ibland. Stella är en riktig stadshund, hon är lydig och lyhörd och har hundkompisar i alla olika storlekar. Stella är en enmanshund, hon tycker andra människor är helt okej men husse slår allt. 

Stella har en tydlig integritet, och är den som bestämmer. Vi kallar henne flockens drottning, en blick och de andra lyder direkt :-)

Stella är mamma till F- & G-kullen samt Hollie. 

Såklart är hon undersökt och är hjärta UA och patella 0/0. Stella är pensionär nu.

Qule Qulis Astrid Go To Devarox

Tack för fina bilder Camilla!

Almázházi ugatos ellie

Ellie bor hos fordervärdar Karolina & Joachim i Lund. Ellie är sprallig och busig, och hittar på en massa bus med sin storebror Floyd. Ellie är en stor tik, väger 16 kg och ser inte riktigt ut som franska bulldoggar som vi är vana att se dom. Hon har en atletisk kropp och lite längre nos. Utställningsdomarna är inte lika imponerade som vi över Ellies utseende, de tycker inte riktigt att hon är rastypsik. 

Ellie och hennes syster som bor i Sverige är båda kontrollerade och är hjärta ua och patella 0/0. Ellie är uställd med Good. Ellie är mamma till L-kullen & O-kullen. Vi tycker att Ellie har nedärvt de fina egenskaper hon har. Ellie ska inte ha fler valpar utan är färdig :-)

IMG_2606.jpg

Devarox irmelin

I Filous första kull hon fick med Achilles så blev det en tikvalp, hon var så otroligt söt och lik sin mamma. Irma är en supertrevlig tjej med glatt humör som vi är väldigt nöjda med exteriört. Hon är lite mindre än sin mamma men är en liten goding!

Matte Nina gillar att ställa ut och Irma har redan ställts med fina resultat. som bäst 1:a placering i juniorklass med CK och sedan 2:a Bästa Tik med reserv-cert & Nordiskt reserv-cert!

Irma är patella 0/0, hjärta ua och ögonlyst ua. Irma är mamma till N-kullen. 

3D3E2C60-F020-4C1C-924A-1E754DA2FCE6.JPG

Devarox Kokos Kerstin

Kokos är en härlig och busig tjej! Kokos är dotter till Filou och är väldigt lik sin mamma, glad, snäll och älskar alla. Kokos är en lite mindre tik, väger ca 9,5 kg. Kokos bor hos Oscar & Karin i Jönköping tillsammans med sina kompisar Lufsen & Devarox Oscars Olle.

Kokos är hjärta UA och patella 0/0, hon kommer ur en helfri kull. Hon fick mycker beröm för sin sunda konstruktion och andning av veterinären när hon gjorde sina hälsotester. 

Kokos kommer förhoppningsvis få valpar hösten 2021.

Night stalkers Earthquake

IMG_5376.jpg

Tesla kommer från kennel Night Stalkers och köptes in då vi ville ha en fin skäcktik för framtida avel. Tesla har en spännande stamtavla som matchar med de linjer vi redan har. Vi är väldigt glada för att vi fick köpa Tesla, hon är en underbar liten juvel och en väldigt rolig och busig tjej!! Vi ser med spänning fram emot hennes framtid!

Tesla bor hos fodervärdar Nina & Lotta, där även Irmelin och Kenzo från oss bor :-)

Tesla debuterade i utställningsringen med bravur, hon blev BIM med HP båda dagarna!

Tesla är hälsotestad utan anmärkning, hjärta UA och patella 0/0. 

E38978B0-CF58-4AAA-9A3E-BF45FBE992FC.JPG
bottom of page