top of page

Devarox Fröken FIlou

När Stella hade sin första kull hade vi bestämt att vi skulle behålla en valp. För oss passade det med den lugnaste valpen, och det var Filou. 
Filou älskar att gosa, hon är den keligaste och mest sällskapliga hund man kan tänka sig. Helst sitter hon i knät hela dagarna, och på kvällen sover hon i soffan under en filt. 

Filou är ofta med oss på joggingturer, det är inga problem för henne alls. Hon har aldrig varit sjuk, och snarkar inte ens när hon sover. Något som vi trodde alla hundar gör, för det gör i alla fall rottisar :-)

Filou är utställd med CK och är hälotestad, hjärta ua och patella 0/0.

Hon är mamma till vår I-kull & K-kull.

Filou är pensionerad från avel och njuter av att bara vara världens bästa hund och mattes hjärta!

Devarox Fröken Jaquline

Fröken Jaquline "Jackie" är den valp vi behöll efter Wivi. Jackie är ett busfrö utan dess like, hon har en otrolig energi och är samtidigt väldigt snäll och gosig. Hon går långpromenader med husse på 2 timmar och galopperar ärevarv i trädgården när de kommer tillbaka. Hon är aldrig trött! 

Jackie älskar att leka med leksaker och hon är en fena på att kasta upp sakerna i luften och fånga dom!

Jackies bästis är Liam, de leker och busar massor. Varje morgon lägger sig Liam i Jackies hundkorg och gosar en stund med henne, det är kärlek...

Jackie är hjärta ua & patella 0/0, hela J-kullen är fri. Jackie är uställd med Excellent och CK.

Jackie är mamma till M-kullen.

D465F9F4-3464-492D-BD18-B509645F1F51.jpg

Kobi Od dragicevica

Efter ha varit utan rottisar en länge tid så blev längtan för stor. En dag så berättade Attila att han köpt en rottis, det var Kobi. 

Kobi kommer från en Serbisk Kennel - Od Dragicevica, samma kennel som pappan till vår förra rottis Wesley kom ifrån. Det kändes därför lite kul att få en koppling till våra tidigare hundar. Kobi har bott i Ungern och vi köpte honom därifrån.

Kobi är en otroligt vänlig och trevlig hund, han älskar barn och små hundar. Han och Jackie leker så fint och han vill så gärna få ligga nära frallorna. Kobi har just fyllt 1 år och vi har börjat träna spår och lydnad. 

123416276_10157639325160869_307948791365
bottom of page