Vi har valpar...

N-kullen föddes 17/7, 3 st hanar (skäck & brindle).

Mamma är Devarox Irmelin (hjärta ua, patella 0/0, uställd med excellent, CK, Reserv-cert & R-NCERT) och pappa är Carte Truffe Fame N Fortune (hjärta ua, patella 0/0, flertalet CERT i Sverige och Norden, Helsinki Junior Winner, Helsinki Winner, Danish Junior Winner, Swedish Junior Winner).

Till Irmas och Freddes kull kommer vi premiera valpköpare med utställningsintresse, en hane söker fortfarande rätt hem. Endast för utställning då killarna ser väldigt lovande ut. Tobias som har pappa Fredde kommer att ha utställningsträning med valparna och vi kan åka tillsammas när vi ställer ut. Du behöver alltså inte kunna det innan men vara villig att testa utställning.

O-kullen, beräknas i början på september.

Mamma är Almazhazi Ellie (patella 0/0 och hjärta UA, utställd med good) och pappa är Night Stalkers Asssin "Ebbe" (patella 0/0, hjärta UA, ryggröntgad UA och utställd med excellent & CK).

Ellie och Ebbe är en kull vi ser fram emot mycket. Ellie är en helt annan typ av fralla med längre nos och en atletisk kropp. Hon är importerad från Ungern med tanke på de kvalitéerna. Till Ellie har vi fått låna fine Ebbe, som vi tycker matchar Ellie perfekt. Han är en snygg utställningstyp med väldigt vacker skalle och fin och kompakt kropp. Vi tror att dessa valpar kommer passa både till arbete och förhoppningsvis utställning, en bra mix av föräldrarna hoppas vi på!

Läs hela texten nedan innan du hör av dig, så vi har samma förväntningar. OBS! Jag har kö idagsläget.

Om du endast söker valp till ett visst datum (intrudstrisemestrer tex) eller av en viss färg, så uppskattar jag om du inte hör av dig. Att föda upp valpar är ett stort jobb och det ligger mycket kärlek, planering, oro och kostnader bakom.

 

När tikar löper kan man inte påverka och därmed kan man inte heller planera valpar som blir leveransklara till sommarsemestern. Färg och teckning är också svårt att förutspå ibland och man kan naturligtvis föredra en viss färg och hoppas på valp i viss färg. Jag som uppfödare söker hem där valpens personlighet, stamtavla och hälsa och är viktigare än färgen. Jag är helt enkelt glad om en välplanerad kombination resulterar i valpar! 

 

Förhoppningsvis ska vi hundägare ha vår vän i 10 år och då kan det ju vara värt att spara lite semester och ta en valp när den väl kommer, istället för att låta semestermånaderna styra.

Det som är bra att känna till är att jag inte låter valpköpare välja valpar fritt ur kullen utan vi diskuterar tillsammans vilken valp som passar dig bäst, utifrån valpens egenskaper och exteriör. Jag tingar inte valpar innan vi träffats och jag tar inte handpenning. Händer något så det inte fungerar att köpa valpen vill jag att man ska kunna ångra sig och det inte ska bli en ekonomisk fråga. 

Om du är intresserad efter ha läst ovanstående så skriv ett mail med information om dig själv, din erfarenhet av hund och vad dina framtidsplaner för valpen är.  

asa@devarox.se

Föräldrar till N-kullen

Föräldrar till O-kullen

Mer bilder finns på Instagram på @kenneldevarox

© Devarox

  • Instagram

​Follow us on Instagram @kenneldevarox

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now