© Devarox

  • Instagram

​Follow us on Instagram @kenneldevarox

L-kullen är född den 17 november! 6 valpar föddes naturligt, 5 hanar & 1 tik.


*Hanvalpar finns kvar att tinga*

Mamma till kullen blir vår ungerska importtik Almázházi Ugatos Ellie & pappa Devarox Floyd.

Ellie är en stor och sportig fralla med väldigt god konstruktion. Hon har en rejäl noslängd och fin öppen nostryffel, de veterinärer som träffat henne blir helt lyriska över hennes sunda utseende och konstruktion. Utställningsdomarna är inte lika imponerade :-) Ellie är pigg och har massor med energi, hon kan hänga med på allt man hittar på. Vi hoppas att hennes goda detaljer ska bidra till en ny sund generation franska bulldoggar. Läs gärna mer om Ellie på hennes egna sida.

Pappa till kullen är Devarox Floyd. Floyd kommer från vår första kull och är en väldigt trevlig och social frallakille. Han är glad och frisk och har inte någon kaxig attityd som frallor ibland kan ha. Floyd kommer ur en helfri kull och då hans syrra Filou har haft två kullar som vi är väldigt nöjda med hoppas vi att Floyd ska nedärva lika bra.

Det finns brindle hanvalpar som söker ett toppenhem hos rätt familj! Vi erbjuder valpträffar och hundläger samt finns för kontinuerlig support. Referenser finns om det önskas.

För att tinga en valp behövs minst ett personligt besök hos oss och det måste kännas bra åt båda hållen. Vi förbehåller oss rätten att säga nej. 

OBS! Valparna finns att besöka hos fodervärden i Lund och där kan du träffa både mamma och pappa. 

Vid intresse skriv ett mail med information om dig själv, din erfarenhet av hund och vad dina framtidsplaner för ev valp är.

maila: asa@devarox.se

Mer bilder finns på Instagram på @kenneldevarox

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now