top of page

OBS! Läs hela texten nedan innan du hör av dig, så vi har samma förväntningar. 

Om du endast söker valp till ett visst datum (intrudstrisemestrer tex) eller av en viss färg, så uppskattar jag om du inte hör av dig. Att föda upp valpar är ett stort jobb och det ligger mycket kärlek, planering, oro och kostnader bakom.

 

När tikar löper kan man inte påverka och därmed kan man inte heller planera valpar som blir leveransklara till sommarsemestern. Färg och teckning är också svårt att förutspå ibland och man kan naturligtvis föredra en viss färg och hoppas på valp i viss färg. Jag som uppfödare söker hem där valpens personlighet, stamtavla och hälsa och är viktigare än färgen. Jag är helt enkelt glad om en välplanerad kombination resulterar i valpar! 

 

Förhoppningsvis ska vi hundägare ha vår vän i 10 år och då kan det ju vara värt att spara lite semester och ta en valp när den väl kommer, istället för att låta semestermånaderna styra.

Jag har ingen "kölista/intresselista" och att skicka ett intressemail är bara första steget i en ganska lång process om du ska vill ha chans att köpa en valp. Jag försöker svara på alla mail men ha förståelse för att det ibland kan dröja. Jag har ingen möjlighet att uppdatera intresserade om det blir valpar eller inte, utan du behöver själv hålla kontakten.

Det som är bra att känna till är att jag inte låter valpköpare välja valpar fritt ur kullen utan vi diskuterar tillsammans vilken valp som passar dig bäst, utifrån valpens egenskaper och exteriör. Jag tingar inte valpar innan vi träffats och jag tar inte handpenning. Händer något så det inte fungerar att köpa valpen vill jag att man ska kunna ångra sig och det inte ska bli en ekonomisk fråga. 

Om du är intresserad efter ha läst ovanstående så skriv ett mail med information om dig själv, din erfarenhet av hund och vad dina framtidsplaner för valpen är. Mail: asa@devarox.se

En valp kostar 33 000 kr, avbetalning är inte en möjlighet. Har du köpt valp från mig innan får du rabatt.

Jag planerar två parningar i början av 2023

Devarox Fröken Jaquline & Devarox Oscars Olle

Devarox Kokos Kerstin & Oscars Olle

Fransk Bulldogg Valpar 2023

Mer bilder finns på Instagram på @kenneldevarox

bottom of page