OBS! Läs hela texten nedan innan du hör av dig, så vi har samma förväntningar. 

Om du endast söker valp till ett visst datum (intrudstrisemestrer tex) eller av en viss färg, så uppskattar jag om du inte hör av dig. Att föda upp valpar är ett stort jobb och det ligger mycket kärlek, planering, oro och kostnader bakom.

 

När tikar löper kan man inte påverka och därmed kan man inte heller planera valpar som blir leveransklara till sommarsemestern. Färg och teckning är också svårt att förutspå ibland och man kan naturligtvis föredra en viss färg och hoppas på valp i viss färg. Jag som uppfödare söker hem där valpens personlighet, stamtavla och hälsa och är viktigare än färgen. Jag är helt enkelt glad om en välplanerad kombination resulterar i valpar! 

 

Förhoppningsvis ska vi hundägare ha vår vän i 10 år och då kan det ju vara värt att spara lite semester och ta en valp när den väl kommer, istället för att låta semestermånaderna styra.

Jag har ingen "kölista/intresselista" och att skicka ett intressemail är bara första steget i en ganska lång process om du ska vill ha chans att köpa en valp. Jag försöker svara på alla mail men ha förståelse för att det ibland kan dröja. Jag har ingen möjlighet att uppdatera intresserade om det blir valpar eller inte, utan du behöver själv hålla kontakten.

Det som är bra att känna till är att jag inte låter valpköpare välja valpar fritt ur kullen utan vi diskuterar tillsammans vilken valp som passar dig bäst, utifrån valpens egenskaper och exteriör. Jag tingar inte valpar innan vi träffats och jag tar inte handpenning. Händer något så det inte fungerar att köpa valpen vill jag att man ska kunna ångra sig och det inte ska bli en ekonomisk fråga. 

Om du är intresserad efter ha läst ovanstående så skriv ett mail med information om dig själv, din erfarenhet av hund och vad dina framtidsplaner för valpen är. Mail: asa@devarox.se

En valp kostar 28 000 kr, avbetalning är inte en möjlighet. Har du köpt valp från mig innan får du rabatt. Jag söker inga fodervärdar.

Q-kullen kommer förhoppningsvis i höst...

Devarox Kenzo & Night Stalkers Eartquake "Tesla" är parade.

Vi hoppas att det blir ett gäng sunda och friska valpar. Tesla är en mycket aktiv  bulldoggtjej som aldrig sitter stilla. Hon studsar mer än går fram, alltid nyfiken och pigg på att leka. Kenzo är en supersnäll och välbalanserad hane med stort tålamod. Han är en  trevlig och lugn, vilket vi hoppas ska passa bra till Tesla som är lite mer aktiv.

Båda föräldrarna har givetvis godkända hälsotester, dvs hjärta UA och patella 0/0. Kenzo är också ryggröntgad med bra resultat. Både Kenzo & Tesla är exteriörbedömda med excellent och CK (championatkvalité). 

Vi hoppas på valpar med sund konstruktion som kan passa för både utställning och sällskap.Vi förväntar oss både brindle och skäck.

 

Kullen föds upp i samarbete med Shadow Demons Kennel. 

Fransk Bulldogg Valpar 2021

Kenzo & Tezla

IMG-9983.jpg
IMG-0071.JPG.jpg
IMG-0070.JPG.jpg

Mer bilder finns på Instagram på @kenneldevarox